marshallliteracy.org
Huis Winkels Treinreiswinkel Kortingscode

Nieuwste Treinreiswinkel Kortingscode en Promotiecode December 2021

Wilt u enorme kortingen krijgen tijdens het winkelen bij Treinreiswinkel? Als uw antwoord JA is, vergeet dan niet om de volgende Treinreiswinkel Kortingscode te bekijken voor maximaal 60% korting. Kies uw Treinreiswinkel Promotiecode op deze pagina om enorm op te slaan in December 2021. Bij 5-sterrenrecensies kunt u er zeker van zijn dat u altijd premium-artikelen van Treinreiswinkel koopt tegen lage kosten.

  • ALLE
  • 7 Aanbiedingen

Enkele echte recensies over Treinreiswinkel

Plony de Jong
2020-11-05 12:01:15

Treinreis Moldavië en Oekraïne

Treinreis Moldavië en Oekraïne In februari geboekt met vertrekdatum begin mei. En toen kwam het virus . . . Uitstel naar september bleek helaas ook niet haalbaar. Het eind maart afgegeven voucher is op ons verzoek keurig een half jaar na de vertrekdatum omgezet in restitutie.Communicatie per e-mail verliep vlot en uiterst correct. HULDE aan de treinreiswinkel.Plony de Jong

Ron Grondhoud
2020-10-08 10:41:27

In 2019 een autotrein naar Innsbruck…

In 2019 een autotrein naar Innsbruck geboekt voor juni 2020 en betaald. Toen kwam corona om de hoek en heb de reis geannuleerd. Ook ik heb enige tijd moet wachten op mijn teruggave. Dit komt omdat de reissom was overgemaakt naar de Deutsche Bahn en het is dus logisch dat dit enige tijd duurt. Ik heb echter het volledige bedrag, min de boekingskosten, terugontvangen.Ron Grondhoud.

Rita de Jong
2020-08-04 06:25:02

Onze treinreis naar Berlijn werd…

Onze treinreis naar Berlijn werd geannuleerd in april. We zouden daar heen gaan voor een concert. Concert geannuleerd, en dat gaat er voorlopig niet meer van komen. Gezien onze leeftijd 75 jaar zien we er helemaal vanaf. Wij willen gewoon de aanbetaling terug van onze treinreis maar er gebeurt niets vanuit de trein reis winkel. Ik wil de voucher inwisselen voor ons geld. Waarom zitten daar allerlei voorwaarden aan? We gaan niet meer , nooit meer. Dus waar en hoelang moet in wachten op ons geld? Groeten R en R

Mart Hermans
2020-05-22 14:25:40

Treinreis in coronatijd.

Eind dec 2019 een ticket gekocht bij Treinreiswinkel voor 4 personen voor een reis deze zomer van Rome naar Hengelo. Helaas kon de reis niet doorgaan door covid-19. Wat een geweldige service bij de reservering, aankoop en annulering. Alle lof voor alle medewerkers afdeling Leiden. Ik kan de Treinreiswinkel bij iedereen van harte aanbevelen. Super!

Sandy Kelderman
2020-05-06 13:35:51

Ik ben op de Treinreis winkel site…

Ik ben op de Treinreis winkel site terecht gekomen,omdat wij een vakantie geboekt hebben naar Kroatie,en naar mogelijkheden hebben gekeken om een heel stuk van de reis op een andere manier te kunnen voldoen.Na wat vragen hoe dit in zijn werking ging,het is de eerste keer dat ik zo een treinreis zou gaan doen,prima uitgelegd door de betreffende reis agent.De reis geboekt en we zagen er heel erg naar uit,tot helaas het gevreesde virus dit dus onmogelijk maakte...ik vind zelf dat we goed en snel op de hoogte zijn gesteld omtrent de reis die helaas niet door kan gaan.Na aanleiding van de mail die we hebben ontvangen van de Treinreis winkel,meteen gereageerd hierop en wat te doen.Had ze vandaag toch maar even gebeld en helaas de reis moeten annuleren.Op dat moment werd er gezegd dat het toch wel even kon duren voor een reactie omdat het erg druk is met degene die dezelfde vragen hebben waarschijnlijk omtrent hun boekingen.Maar kreeg vandaag al meteen antwoord met betrekking tot onze nota,dus dat vind ik echt super snel! Dus hopelijk snel onze kosten weer terug zodat ik toch naar een andere manier kan uitkijken om de reis te kunnen voltooien.En ik ga ervan uit dat ik volgend jaar echt gebruik kan gaan maken van de auto slaaptrein,want daar zagen we allemaal naar uit!Tot die tijd een ieder denk om je gezondheid en gauw weer tot reis!

Gary Cooke
2019-09-16 08:52:05

Begin van een treinreis

Omdat elke treinreis niet hetzelfde is begint elke nieuwe reis sedert jaren bij het vertrekstation de Treinreiswinkel op Singel 393 te Amsterdam. Na plaats te hebben genomen in de wachtruimte word ik goed geholpen door een van de treinreisadviseurs: te weten, Annemet Annemarie, Harrie, Maartje en Mark.Zij zorgen ervoor dat de treinen blijven rijden.

Frank Saenen
2019-08-19 19:14:56

Treinreiswinkel, openen jullie snel een filiaal in België?

Vorige maand zijn we uitstekend voortgeholpen in de winkel in A'dam, door ontzettend vriendelijke, geduldige medewerkers van de TRW. In de mistige chaos van het internationale treinverkeer proberen zij de beste mogelijkheden te zoeken. Jammer dat ze in heel wat reviews bagger over zich heen krijgen, die eigenlijk bestemd zou moeten zijn voor al die nationale spoorwegmaatschappijen en hun onwil of onvermogen om hun diensten over de grenzen heen op elkaar af te stemmen. Eigenlijk is het triest dat dat er behoefte is aan een treinreiswinkel. Hallo E.U.?F.S., Antwerpen, België

Mieka Vroom
2019-07-29 19:32:10

Treinreis om uit te rusten.

Een maand tevoren toch nog een goed ticket naar zaragoza kunnen boeken. Telefonisch. Ik werd fantastisch geholpen. Stuk met de nachtrein en stuk met tgv. Heerlijk. En echt niet vreselijk duur. Een treinreis om uit te rusten.

w boere
2019-06-25 06:26:27

Prima service

Prima service , bijgeboekt hotel ook super !

Hans
2019-06-13 15:47:17

Snelle en adequate antwoorden

Snelle en adequate antwoorden. Na de eerste offerte voor de reis vanuit Krakau terug naar NL kwam na een vraag van ons de boeking die flink voordeliger uitpakte! Superservice!

Bea Franssen
2019-06-12 08:20:32

Treinreis Helsinki st Petersburg…

Treinreis Helsinki st Petersburg BerlijnVeel vertraging op de Duitse spoorwegen waardoor we pas om 24:00 uur aankwamen. Vertrek was s ochtends om 6:00 uur. De hoge snelheidstrein lijkt een wat verouderd model stoptrein op het traject Malmö - Stockholm En er zijn geen stopcontacten aanwezig. Dit staat anders vermeld bij de beschrijving.

Kees Bless
2019-04-11 14:54:25

Helaas toch verkeerde tickets gekregen.

Helaas toch verkeerde tickets gekregen.Hoop op goed vervolg

Evelien Prins
2019-04-10 17:20:23

Goede tickets, maar communicatie met fouten

Goed was dat we nu goede tickets hebben voor een goede prijs. Niet goed vond ik de communicatie over de prijs van de verschillende delen van het ticket. Ik kreeg ook geen factuur met een specificatie, maar alleen een totaalprijs. Achteraf bleken we verkeerd voorgelicht over aanreistickets in `Nederland, die we misschien beter niet hadden kunnen nemen. Ook zaten er een aantal fouten in de offertes die we kregen.

Ergün Dogan
2019-04-08 06:44:22

Te vroeg met beoordelen

De boekingspagine op de site is goed te bedienen en duidelijk. Echter na betaling geen bevestiging ontvangen.Vreemd om dan een beoordeling te geven.

F. Franken
2019-04-08 05:05:36

Zeer aan te bevelen!

(Wederom) uitstekend geadviseerd en goed geholpen. Snelle afwikkeling ook.

FAQ for Treinreiswinkel

Moet ik me aanmelden voor e-mails bij Treinreiswinkel?

Ja, je hebt nodig. Treinreiswinkel biedt ledenvoordelen specifiek voor klanten. U kunt een Treinreiswinkel -lid worden door een e-mailadres te registreren. door de registratie in treinreiswinkel.nl te voltooien, kunt u genieten van alle voordelen van het Treinreiswinkel -lid, wat u veel gemak biedt.

Hoe kan ik sociaal worden met Treinreiswinkel?

Wil je geen informatie verliezen van Treinreiswinkel? Ongeacht uw favoriete sociale mediakanaal, Treinreiswinkel komt naar u toe! volg Treinreiswinkel op Facebook, Twitter, YouTube of Instagram, geniet van het Treinreiswinkel -kanaal en volg de laatste Treinreiswinkel -trends en ontvang de beste prijzen.

hoeveel kan ik besparen bij Treinreiswinkel?

Denken vanuit het perspectief van de klant is altijd de overtuiging geweest van Treinreiswinkel, die klanten een scala aan voorkeursvoordelen en Promotiecode biedt. klanten kunnen Kortingscode gebruiken om producten te kopen in Treinreiswinkel, consumenten kunnen genieten van de preferentiële voordelen van €14 kortingen, maar de specifieke preferentiële voorwaarden moeten verwijzen naar de homepage van de Treinreiswinkel website.

Meld u aan voor Treinreiswinkel om speciale aanbiedingen te ontvangen

Abonneer u op Treinreiswinkel en ontvang het laatste aanbod!