marshallliteracy.org
Huis Winkels Miele Kortingscode

Hot Miele Promotiecode en Kortingscode Januari 2022

Met top 7 Miele Kortingscode en Aanbiedingen, vindt u altijd de code waarmee u veel geld kunt besparen. Koop alles wat je leuk vindt bij Miele. Bekijk de volgende geverifieerde Miele Promotiecode & Actiecode om grote besparingen te behalen tot 55%. Controleer tijdens Januari 2022 voor meer geheime promoties.

  • ALLE
  • 7 Aanbiedingen

Enkele echte recensies over Miele

San
2021-01-06 16:10:04

Miele is en blijft de beste in de markt…

Miele is en blijft de beste in de markt (zeker qua wasmachines, drogers, keukenapparatuur, etc.). Mooi design en goede betrouwbaarheid. Zojuist weer een Miele wasmachine aangekocht (vorige had kuren, maar dat is door Miele uitstekend opgelost). Voor mij dus duidelijk: Miele, er is geen betere.

Erik Meijers
2020-07-22 00:46:22

Een voucher geven is iets anders dan een voucher uitkeren.

De wasmachine, een W1, wast tot nu toe goed. Daar ligt mijn ergernis niet aan.Maar het contact met Miele is een verschrikking.Ondanks diverse ICT opleidingen kan ik niet mijn voucher verzilveren waarmee ik 125 wasbeurten vooruit kan. Het feit dat ze ook spreken over 100 keer of 110 keer wassen geeft al aan dat het bedrijf organisatorisch een beetje op hol geslagen is en de medewerkers zelf niet weten wat ze nu wel of niet tegen een klant kunnen vertellen.Deze ervaring zorgt dat ik voor een wasmachine thuis toch nog even verder ga kijken, want........miele schrijf ik voortaan met een kleine letter.--------------------------------------------------Zojuist van één ster naar drie sterren gebracht.Dit omdat Miele, na telefonisch contact, de tanks met wasmiddel keurig hebben opgestuurd.De 2e keer precies hetzelfde. Via de website lukt het inwisselen van de voucher niet maar ook hier na een telefoontje mijn wasmiddel teruggekregen.Wel zou ik zeggen: "Miele, maak die site in orde en makkelijker".

Klant
2020-05-26 10:15:02

Goed apparaat, ze doen hun best bij afwikkelen garantie.

Wij hebben 4 jaar geleden een dure en nogal luxe Miele Complete C3 gekocht. Ik meen 450 euro. Daar heb ik een pakket bij gekocht waardoor ik 5 jaar garantie zou krijgen.Niets is wat het lijkt. Dat pakket bleek niet te registreren. Omdat we midden in een verhuizing zaten, heb ik de moed op dat moment opgegeven.Ik nam gemakshalve (dom van mij) dat dat wel goed zou komen. Had ook eerlijk gezegd geen problemen verwacht binnen 5 jaar. Nu is na 4 jaar het oprolsysteem van de stofzuiger kapot. Dat lijkt mij een klein euvel, maar ik moet kennelijk rekenen op een reparatie van 200 euro. En dat is het wel erg duur. Je kunt er zelfs een Miele stofzuiger van kopen. En het enige wat niet goed is, is dat het snoer steeds wordt "opgegeten". Ik vind het maar een vreemd dure zaak. Stofzuigen doet het apparaat als de beste.Ik merk dat ze bij Miele wel graag willen meedenken, en had ik de garantiebox geregistreerd dan was er niets aan de hand geweest. Het meedenken moet wel plaatsvinden binnen de regels van Miele, en die zijn m.i. misschien iets te streng. Omdat ik verder heel tevreden ben over de stofzuiger, toch 4 sterren. Iets meer coulance zou geleid hebben tot de volle 5 sterren.Ik raad Miele aan de registratie van het garantiepakket te vergemakkelijken, zeker als deze rechtstreeks bij Miele wordt gekocht. En ik raad consumenten aan, de carefree box (ik neem aan dat die nog steeds verkocht wordt) aan te schaffen (en te registreren). Je hebt dan 5 jaar zekerheid, en elke stofzuiger kan na zo'n periode kuren vertonen.

Caroline
2020-03-01 11:39:32

Klantenservice van Miele slecht, maar monteur is een topper!

Onze Miele wasmachine is bijna 6 jaar oud en gaf 24 februari jl storingscode F53.We hadden gelukkig garantie bijgekocht zodat we de 1e 10 jaar volledige garantie hebben.Op maandag Miele gebeld en je merkt gelijk dat je bij een callcenter terecht komt. Zij meldde ons dat er pas op vrijdag een monteur kon komen...geen uitleg, geen begrip, het is zoals het is.De monteur kwam vrijdag netjes op het afgesproken tijdstip, maar had het defecte onderdeel helaas niet op voorraad.Aangezien we al enige tijd zonder wasmachine moesten doen, bood hij aan maandag voordat hij aan zijn geplande werk zou beginnen het defecte onderdeel te komen vervangen.Dit vonden we al erg netjes maar wel wat rottig ivm ons eigen werk.Toen hij die twijfel proefde, bood hij aan om de volgende dag (zaterdag) in zijn vrije tijd het onderdeel te vervangen.Waar maak je dat nog mee?! Hij heeft zelfs nog wat extra wasprogramma's ingeprogrammeerd. Topper deze monteur (Martin Lukassen)!!Tip voor Miele: wees zuinig op deze monteur en pas je klantenservice aan. Uitleggen dat er vandaag de dag erg moeilijk aan technisch personeel te komen is, is echt geen schande en kweekt begrip van de klant. Tevens kan wat medeleven ook geen kwaad.De 5 sterren zijn puur voor service/vriendelijkheid en kundigheid van de monteur.

Ton
2020-02-04 15:20:47

Goede service

Goede service, we hebben 6 aparaten van miele en het functioneert fantastisch

GN
2020-02-04 09:07:26

Super service!

Miele klantenservice is gewoonweg super! Ik heb een onderdeel (moer) besteld voor de combi-magnetron en had het de volgende dag al in huis. Gratis!

Sanne
2019-08-24 11:56:56

Slecht Bereikbaar

Beste Miele,Wat een slechte service!! Hieronder kort ons verhaal. 4 jaar geleden kochten wij een, zo werd ons verteld door de verkoper, “geweldige” Miele droogmachine. Één van de betere onder de Miele droogmachines, ook nogal duur maar deze zou minstens tussen de 10 en 15 jaar meegaan. Vandaag 4 jaar later.. de Miele is KAPOT! De monteur kon DRIE weken later de Miele komen repareren, druk druk had de reparatieploeg het. Afgelopen donderdag was het eindelijk zo ver, de droogmachine zou gemaakt worden. Na een paar uur “repareren” kwam de monteur erachter dat het “niet te repareren” viel. Onze Miele werd weer dichtgedraaid en er werd met backoffice van Miele gebeld. Backoffice gaf aan dat het wellicht toch een storing zou kunnen zijn. Miele werd weer opengedraaid en het reparatieklokje tikte maar door... eindconclusie: de Miele kan toch niet gemaakt worden. Weer even dichtdraaien.. De monteur gaf zelfs aan dat dit defect absoluut niet mocht voorkomen en zeker niet na 4 jaar.Om een lang verhaal kort te maken tot heden is de Miele droogmachine nog steeds niet gemaakt. Daarnaast maakt Miele steeds de belofte om terug te bellen maar doet dit niet. Ondertussen hebben wij al drie keer tevergeefs gebeld. Er kunnen geen concrete afspraken gemaakt worden want Miele heeft het druk met vakantie en repareren. Hoe “druk” het ook is, afspraken zouden toch op zn minst nagekomen moeten worden? Dat te bedenken dat we bijna alle apparatuur van Miele hebben gekocht omdat jullie jezelf neerzetten als professioneel bedrijf. Zelden zo een slechte service meegemaakt!! Professionaliteit is ver te zoeken! Ben zeer benieuwd hoe jullie dit gaan oplossen?UPDATE 26.08.2019De Miele is nog steeds niet gemaakt. We hebben een bod gekregen echter moeten nog steeds veel geld betalen. We zouden mevrouw Irma. C terugbellen om een reactie te geven. Een 10 minuten na aanbod teruggebeld en we werden doorverbonden.. meer dan een uur aan de lijn gehangen met een mooie melodie. Onbereikbaar. Schermafbeelding van beltijd kan ik helaas niet toevoegen. Update 27.08 wederom gebeld, geen bereikbaarheid. Update 28.08 Miele komt ons tegenmoet door ons een wasmachine gereduceerd aan te bieden. Nog steeds een hoop geld echter wel een aanvaardbare oplossing. De communicatie is echter niet goed! Via messenger (Facebook) antwoorden ze zeer vriendelijk echter aan de telefoon niet, uren moeten wachten en ook niet vriendelijk. Op directie/management niveau wordt er echter wel met klant meegedacht om met een gedegen oplossing te komen. Wij stellen 1 ster dan ook bij naar 3 sterren. We houden jullie op de hoogte!

Imme
2019-08-23 19:28:09

top service

goede kwaliteit apparaten, top service!

K.
2019-03-18 13:23:22

Bestellen regelmatig accessoires voor…

Bestellen regelmatig accessoires voor wasmachine/droger. Prima prijs t.o.v. andere aanbieders en snelle verzending

Rens
2017-12-02 15:41:26

stofzuiger besteld via een webwinkel …

stofzuiger besteld via een webwinkel van miele! Super apparaat, wat een kracht zeg!

Tineke
2017-01-08 11:28:19

Geweldige service

De stofzuigerslang van mijn, iets meer dan twee jaar oude, stofzuiger was afgescheurd. Met Miele gebeld om een nieuwe te bestellen. Omdat ik opmerkte dat ik de levensduur wel erg kort vond, werd ik doorverbonden met een erg aardige medewerkster, Nicole, van backoffice. Hoewel mijn stofzuiger net over de garantieperiode bleek te zijn, kreeg ik toch een nieuwe slang gratis thuisgestuurd. Binnen twee werkdagen kon ik weer stofzuigen! Super. Dank je wel Miele voor de uitstekende service.

FAQ for Miele

Moet ik me aanmelden voor e-mails bij Miele?

Ja, je hebt nodig. Om klanten een betere koopervaring en -services te bieden op de miele.nl, heeft Miele speciaal gelanceerde lidmaatschapsvoordelen. Registreren met een e-mailadres is de gemakkelijkste manier om een ​​Miele -lid te worden. mis de kans niet om 55% korting te krijgen!

Hoe kan ik sociaal worden met Miele?

Het is heel eenvoudig, je hoeft je alleen maar te abonneren op Miele op je favoriete sociale mediakanaal (zoals Facebook of Twitter of YouTube). op deze manier kan Miele op elk moment contact met u opnemen om u de vereiste informatie te verstrekken, inclusief de laatst uitgegeven Miele Actiecode of de releases van nieuwe Miele -producten.

hoeveel kan ik besparen bij Miele?

Het bedienen van klanten is altijd het zakelijke doel van Miele, klanten van tijd tot tijd preferentiële voordelen bieden, en de ondersteuning van de kortingsprijs wordt gebruikt in combinatie met coupons en kortingscodes. u kunt korting krijgen door producten te kopen op Miele en de gewenste korting te zoeken op marshallliteracy.org. Gemiddeld kan elke klant de winkelkosten van €36 besparen.

Meld u aan voor Miele om speciale aanbiedingen te ontvangen

Abonneer u op Miele en ontvang het laatste aanbod!