marshallliteracy.org
Huis Winkels 2dehands Kortingscode

Hot 2dehands Kortingscode & Kortingsbon Oktober 2021

Online winkelen bij 2dehands met hun Kortingscode: breedste selectie kwaliteitsproducten tegen de groothandelsprijzen online. De top 2dehands Actiecode van vandaag: Liever Wisselen Dan Kopen Dat Is Ook Mogelijk Met 2dehands.be. Winkelen bij 2dehands is veilig, snel en gemakkelijk. Wanneer u bij hen winkelt, zijn uw privacy en online beveiliging altijd gegarandeerd. Meld u aan voor exclusief Promotiecode en laatste nieuws.

  • ALLE
  • 10 Aanbiedingen

Enkele echte recensies over 2dehands

eric carion
2020-12-19 21:38:53

OPLICHTING OP 2DEHANDS.BE (MARKTPLAATS.NL)

Ik werd één maal opgelicht op MP voor Eur 75 maar wist toen niet hoe dat aan te pakken vanuit België. Mijn vrouwtje werd op 2dehands.be 1x opgelicht voor Eur 30. Zij kende alleen de voornaam van de koopster, haar woonplaats en haar tel nr.. Ik heb op het politiekantoor van haar woonplaats klacht neergelegd voor oplichting en misbruik van vertrouwen. De politie belde haar onmiddellijk zonder succes op. 's Avonds stuurde ik een bericht naar de koopster met de grond van mijn klacht en het PV nummer. De volgende morgen betaalde zij onmiddellijk. GOEDE RAAD: als u een politieagent treft die een PV wil opstellen, heeft u kans te slagen. In deze had 2dehands ook haar medewerking toegezegd aan politie en mijn raadsvrouw indien nodig. Laat de schorremorrie er niet mee vandoor gaan! Met 2dehands alleen avanceer je geen meter.

Annemieke
2020-12-14 08:27:57

Enkel goede ervaringen

Ik lees alle negatieve recensies maar heb dit nog niet meegemaakt. Tot nu toe altijd gekregen wat ik kocht, vaak ook relatief snel geregeld. Eén keer was een product deels kapot bij aankomst, maar dat was eerder de schuld van de vervoerder (en niet zorgvuldig genoeg inpakken door verzender, ook al was het extra verpakt). Ik vind de bewaarfunctie voor een zoekopdracht erg fijn en gebruikt 2ehands met plezier. Nog geen klantenservice nodig gehad.

Robert De Wilde
2020-10-19 17:24:20

Klagers zijn van alle tijden.

Er zullen altijd bedriegers zijn bij kopen en verkopen.Ten 1e : het zijn 2e handsartikels. Ten 2e : geloof niemand die je niet goed kent.Ten 3e : check de woonplaats en adres via MAPS.Ten 4e : maak voldoende foto's bij problemen en reageer direct bij ontvangst.Ten 5e : bekijk de ervaringen van de verkoper.Ten 6e : gekke biedingen negeren.Persoonlijk heb ik slechts 1 slechte ervaring, de ontvanger had de verzending laten vallen, maar wilde het aan mij wijten (slechte verpakking).Ten laatste : voor niets gaat de kat bij de kater !!!

Tom Berckmans
2020-07-29 08:52:04

Enkel ophalen!

Ik ben opgelicht geweest via hun website, door een profiel dat uitsluitend positieve feedback gekregen had. En dit ondanks de maatregelen te volgen die ze zelf voorschrijven (postverzending wegens corona, bankoverschrijving).Maar ik heb wel goede ervaringen bij ophalen en cash transacties, enkel die zijn aan te bevelen.

a van de velde
2020-01-29 09:15:31

prima site om te kopen ik heb er al…

prima site om te kopen ik heb er al veel opgekocht niks mis mee afz opa beun zoals pellet kachels prima ik blijf er op kopen mvg uit philippine opa beun

Tatiana
2019-11-13 07:43:56

Ze staan nog steeds heel zwak tegenover…

Ze staan nog steeds heel zwak tegenover internationale tweedehandssites Ooit al gehoord van paypal ?Zo is de koper tenminste beschermd tegen fraude De verkoper moet wel steeds aangetekend verzenden om de maximale bescherming te genieten maar zo is het beter dan gewoon overschrijven zoals in de jaren 90'...

a van de velde
2019-10-25 09:47:04

prima verkoop site niks mis mee werkt…goed

prima verkoop site niks mis mee werkt goed ik heb er al pelletkachels gekocht

kis Földi
2019-10-10 19:31:24

truc van e-bay

het is opzettelijk slecht om iedereen naar een andere site te brengen .waarvan een van de drie zal blijven bestaan.business kent geen moraal. hulahup barbatruc

Odradek
2019-09-03 09:07:50

De zogenaamde 'vernieuwing' houdt…

De zogenaamde 'vernieuwing' houdt gewoon in dat 2dehands is overgenomen door Marktplaats.nl

Koenraad Kvg van Geert
2019-06-25 09:17:46

When it's nog broken don't fix it.

When it's nog broken don't fix it.Heel eenvoudig principe. Toch lijken ontwikkelaars dit niet te begrijpen. De zoveelste app (smartphone)/webapplicatie/website om zeep geholpen door een update die totaal niet nodig was. Waarom doen jullie dit?! Hebzucht? Ik weet niet of jullie dit overleven.

Daan Sileghem
2018-03-06 13:44:30

Website zit vol mensen met te veel tijd…

Website zit vol mensen met te veel tijd die onzin biedingen doen. Die daarna zeggen te willen afhalen of kopen, niets meer van zich laten horen om je vervolgens uit te schelden als het stuk verkocht is aan iemand anders.Beoordeling-systeem beschermt deze mensen.Als ik mijn tijd wil verdoen ga ik wel op de rommelmarkt staan..

Pieter T
2018-03-01 15:33:21

Zeer goede website

Zeer goede website. Gebruiksvriendelijk, niet te veel reclame. Intuitieve interface. Snel antwoord van de sitebeheerders bij problemen. Jullie zijn goed bezig, doe zo voort. Voor al degenen die negatieve commentaar geven op 2dehands.be, dan moet je eens marktplaats.nl proberen dan weet je hoe ongelooflijk goed 2dehands.be is.

Reno
2018-02-08 21:32:13

Kort

Ik ga dit kort houden.2dehands.be is een goede site om spullen te kopen/verkopen. Heb hier veel deals gedaan, tot nu roe niets misgelopen. Doe alleen NIKS doms en als iets te mooi is om waar te zijn dan is het ook zo.

Wesker Declerck
2017-05-07 13:28:51

2dehands goede site maar het moet beter moet iets meer keuze

ik koop nu al 1 paar jaren via 2dehands meestal gaat et gewoon goedkijk ook net als bij ebay of de verkoper 1 goede feedback heeftmaar het nadeel is ook van 2dehands je vind er belannge zoveel niet op als ebay amazon marktplaats en, dat is wel wat 1 nadeel ik zelf heb ook al1 paar tegenvallers gehad op 2dehands maarja dat kan bij elke site voorkomen als je iets koopt gewoon goed informeren als het product nogwerkt en er nog netjes uitziet en vragen als ze het willen testen alvorens te versturen !

Steven Teugels
2016-11-25 16:07:30

Bescherming oplichters ?

Heb dezelfde ervaring als Gillian Sillis hieronder.Tot tweemaal toe een negatieve beoordeling aan iemand gegeven en deze verdwijnt spoorloos.

FAQ for 2dehands

Moet ik me aanmelden voor e-mails bij 2dehands?

Ja, je hebt nodig. Om 2dehands -klanten een betere koopervaring en -services te bieden, heeft 2dehands speciaal verschillende lidmaatschapsvoordelen gelanceerd, waaronder de exclusieve 2dehands Actiecode. om lidspecifieke voordelen te verkrijgen, kunt u zich registreren als een 2dehands -lid door uw e-mailadres op te geven. Maak je geen zorgen, Pockit beschermt je privacy volgens de wet.

Hoe kan ik sociaal worden met 2dehands?

Misschien vind je 2dehands leuk, maar wil je geen geld uitgeven. 2dehands heeft de neiging om klanten op de juiste manier te bedienen, daarom heeft 2dehands een eigen kanaal op sociale mediaplatforms (zoals Facebook, Instagram, etc.). welk social media kanaal je ook leuk vindt, je kunt 2dehands op hen vinden.

hoeveel kan ik besparen bij 2dehands?

Afhankelijk van de verschillende promotionele activiteiten, kunnen klanten genieten van verschillende koopwaarkortingen in 2dehands. Onder normale omstandigheden besparen klanten die bij 2dehands willen winkelen gemiddeld €34 per bestelling. als je 80% wilt besparen, kun je de officiële accounts van 2dehands sociale mediaplatforms volgen om meer te weten te komen over de laatste aanbiedingen en 2dehands Kortingscode geleverd door de nieuwste 2dehands!

Meld u aan voor 2dehands om speciale aanbiedingen te ontvangen

Abonneer u op 2dehands en ontvang het laatste aanbod!